Fysiotherapie

Beste Turn Totaal Langedijk turn(st)ers en ouders/verzorgers
 2014_muda_logo_klein

Al weer enige jaren is onze praktijk verbonden aan TTL. We werken met een team van fysiotherapeuten, en 2 fitness instructeurs / trainers op 2 locaties in Langedijk.

We verbinden ons aan verschillende sport disciplines. Dit kan op het gebied van fysiotherapeutische behandelingen maar ook op sportspecifieke robuustheids training. Onder laatstgenoemde wordt m.n. de training met grote balansballen en ander stabiliteitsmateriaal bedoeld.

Bij blessures kunt u contact opnemen met 0226-797940.

De ervaring leert dat in het weekend meisjes / jongens of dames / heren nogal eens een tape nodig hebben gedurende het wedstrijdseizoen. Ook dit kan bij ons gerealiseerd worden op zaterdagochtend vanaf 08:00 en indien noodzakelijk eerder of vrijdags. U kunt dan wel het beste van te voren (donderdag of vrijdag) de volgende nummers bellen: 06-13458615 of 06-22105941. Bij geen gehoor even de voice-mail inspreken dan bellen wij u terug.

De verantwoordelijke therapeuten voor de afdeling turnen zijn: Sylvia, Anja en Choon. Het kan zijn dat door planning u bij een andere theapeut komt maar wij proberen jullie turn(st)ers zoveel mogelijk bij deze personen te plaatsen.

 

Team_Fysio_MudaTot ziens!

Team Fysiotherapie Muda

Dorpsstraat 404, Zuid-Scharwoude

Anna van Saksenstraat 58, Noord-Scharwoude

0226-797940

www.fysiotherapiemuda.nl

sylvia@fysiotherapiemuda.nl