Informatie 50+ gym voor dames

50+ gym – verantwoord en gezond bewegen

Bewegen is gezond. Dat weet iedereen. Toch leiden we vaak een minder actief leven naarmate we ouder worden. Terwijl bewegen juist ook op leeftijd van groot belang is om ons lichaam fit en soepel te houden.

Wilt u wat meer aan lichaamsbeweging doen, waarbij rennen en balsporten niet meer zo nodig hoeven? Dan is dit programma misschien iets voor u!

Om fit te blijven (of te worden) kunt u bij ons een uur bewegen op dinsdagochtend in Noord-Scharwoude in de zaal aan de Dr. Wilminkstraat. Voor nadere informatie: zie ons lesrooster.

De les bestaat uit gevarieerde oefeningen waarbij u coördinatie, kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen bijhoudt. Er wordt gewerkt met bijvoorbeeld steps en andere materialen en de oefeningen worden aangepast aan de doelgroep en indien nodig aan uzelf.

Bij het sporten in groepsverband staat het bewegen natuurlijk centraal. Toch zult u ervaren dat de contacten met andere groepsleden ook gewoon leuk en gezellig zijn. Kom daarom een keer kijken of u het net zo leuk vindt als wij! U kunt 4 keer proefdraaien voordat u beslist of u lid wilt worden.

Gemakkelijk zittende kleding is voldoende. Echte sportkleding of een trainingspak is niet nodig, zaalschoenen zijn wel belangrijk.

 

 

IMG_4175