Sponsoring

Steun ons met uw KIK-kaart van de Vomar!
 
Als u wel eens boodschappen doet bij de VOMAR dan heeft u misschien al de gratis Klant-Is-Koningkaart. Daarmee kunt u voor uzelf punten verzamelen en een mooie spaarpremie verdienen.
Maar als u niet aan die spaarpremie-actie meedoet is het evengoed heel nuttig om die Kortingskaart te hebben en elke keer te tonen aan de kassière. Doe dit als u ons een warm hart toedraagt, want Vomar stort 0,5% van het totaal door u bestede bedrag in de clubkas van Turn Totaal Langedijk.
Wat moet u daarvoor doen? Geef u op door het nummer (die staat op de pas onder de streepjescode) en de exacte naam die op uw pas staat te mailen naar info@turntotaallangedijk.nl. Wij informeren de VOMAR dan dat u ons met uw Klant-Is-Koningkaart sponsort.
 
Op deze manier verdient u geld voor onze clubkas, zonder dat u daar iets voor hoeft te doen of te betalen.
 
Heeft u de Klant-Is-Koningkaart nog niet? Vraag deze dan aan bij de VOMAR-servicebalie.
En u kunt ook anderen vragen ons te steunen, bijvoorbeeld opa’s, oma’s, kinderen en
kennissen. Alvast hartelijk bedankt voor uw moeite!
 
 
Steun Turn Totaal Langedijk via de “Vriendenloterij”
 
Doet u mee aan de Vriendenloterij of weet u van familie of vrienden dat ze meespelen? Het is dé loterij met het clubhart van Nederland want… van elk lot gaat vijftig procent naar de clubkas van een goed doel dat u zélf kiest. Zo is het mogelijk om Turn Totaal Langedijk op te geven:
– Bel naar 0900 – 300 1400, geef ons verenigingsnummer 300652 door en het is geregeld.
of
– Stuur een mailtje naar info@vriendenloterij.nl.
 
 
Een makkelijker manier om ons te steunen is er bijna niet. Bestel dus uw loten en speel mee! Wij danken u hartelijk voor uw steun!