Prima resultaten jongens district

Afgelopen zaterdag 25 januari vond in Beverwijk de tweede districtswedstrijd plaats. Deze districtswedstrijden bieden de mogelijkheid om een plaats te reserveren in de landelijke kwart finales of voor rechtstreekse plaatsing naar de NK 4e divisie. Er zijn 3 districtswedstrijden en de mannen hebben de mogelijkheid om in twee districtswedstrijden uit te komen. In de instap 3e divisie konden Sam Ottenhof en Willem Teun Schotten zich al plaatsen voor deze landelijke wedstrijden. Voor hen was het al de tweede wedstrijd waarin op beide wedstrijden Sam Ottenhof uitstekend heeft gepresteerd en hij zich al heeft verzekerd van een plaats naar de landelijke kwartfinale. Voor Willem Teun lukte dit helaas nog niet.

Voor de 4e divisie jongens/heren was dit de eerste plaatsingswedstrijd, zij moeten nog een tweede turnen om mogelijk door te stromen naar NK 4e divisie.

In de pupillen 4e divisie deden Hidde Kuitert, Youri Alders, Senne vd Meer en Jeppe Rootlieb hun uiterste best om zo goed mogelijke resultaten neer te zetten en dat is prima gelukt. Hidde behaalde een 3e plek, voor Youri was de 5e plek weggelegd, Senne werd 6e en Jeppe eindigde op de 7e plaats. Volgende keer hebben ze nog een keer de kans om zich wellicht te verbeteren.

In de jeugd 4e divisie mochten Joris Goudsblom, Jurre Bakker en Kick Dillo aan de start van hun eerste wedstrijd verschijnen. Joris en Jurre kwamen hierbij prima voor de dag en mochten beslag leggen op de 3e en resp. 4e plaats. Kick eindigde op de 14e plek. Ook hij heeft volgende keer nog een kans om zich te verbeteren.

Als laatste van de dag kwamen van Turn Totaal Langedijk Bjarne Koomen en Bas Insing aan bod. Ook zij hebben topprestaties neergezet, want van alle junioren 4e divisie kwamen zij na alle 6 toestellen op de twee hoogste treetjes terecht. Zij zetten TTL in de schijnwerpers om als 1e en 2e te eindigen. Bjarne op de hoogste tree en Bas volgde direct op de tweede tree. Allemaal prima prestaties en biedt een goed perspectief voor de volgende plaatsingswedstrijd die op 14 maart in Beverwijk plaatsvindt.