TTL bedankt Langedijkers voor slagen Paling en Makrelen actie.

Al vroeg in het jaar worden de plannen gemaakt voor de inmiddels traditionele Paling en Makrelen actie tijdens de Zuid-Scharwouder kermis. De jeugdige leden gaan de deuren langs en nemen bestellingen op om deze zaterdag voor de kermis bij de mensen af te leveren. De kermis kreeg door alle corona perikelen een heel andere uitstraling en ook het persoonlijk opnemen van de bestelling was niet mogelijk.

Toch kunnen we wederom spreken van een geslaagde actie. Dankzij de hulp van Dirk Snip Sportprijzen en Biljarts zijn flyers verspreid door vrijwel het hele dorp. Ook de schrijvende media en vooral sociale media zijn gebruikt om de actie onder de aandacht te brengen. Met als gevolg dat velen een bestelling (digitaal) plaatsten en tijdens de kermis toch paling of makreel op het menu hadden.

Dat de versgerookte paling van Palingrokerij Vlug in goede aarde viel lieten velen achteraf blijken in de reacties. TTL kan dus toch nog van een geslaagde actie spreken in deze bijzondere tijden. Het bestuur, maar vooral de leden willen iedereen, waaronder de hoofdsponsor Demaco, bedanken die deze actie hebben ondersteund. De gelden die hiermee “verdiend” zijn komen geheel ten goede aan nieuwe toestellen c.q. attributen. Volgend jaar hopen wij weer persoonlijk langs te kunnen komen en dat er weer een normale kermis (met paling en makrelen) mogelijk is.