Ga naar de inhoud

Steun ons

Sponsoring

We waarderen het erg wanneer je ons steunt. Via de Vomar Supermarkt en Vriendenloterij kun je eenvoudig TTL steunen. 

Bij voorbaat dank!

kinderen aan het gymen bij TTL

De VOMAR dan heeft de gratis Klant-Is-Koningkaart. Daarmee kan je punten verzamelen en een mooie spaarpremie verdienen.

Maar als je niet aan die spaarpremie-actie meedoet is het evengoed heel nuttig om die Kortingskaart te hebben en elke keer te tonen aan de kassière, want Vomar stort 0,5% van het totaal bestede bedrag in de clubkas van Turn Totaal Langedijk.

Wat moet je daarvoor doen?

Je kunt je opgeven door het nummer (die staat op de pas onder de streepjescode) en de exacte naam die op uw pas staat te mailen naar info@turntotaallangedijk.nl. Wij informeren de VOMAR dan dat je ons met de Klant-Is-Koningkaart sponsort. Of je kunt de app van de Vomar downloaden en dan de pas koppelen aan TTL. De unieke code die daarvoor nodig is, is TUOU2021.

De Klant-Is-Koningkaart nog niet in bezit? Vraag deze dan aan bij de VOMAR-servicebalie.
Ook kunnen anderen ons steunen, bijvoorbeeld opa’s, oma’s, kinderen en kennissen.

Doe je mee aan de Vriendenloterij of iemand van de familie of vrienden doet mee? Sponsor dan TTL. Het is namelijk dé loterij met het clubhart van Nederland, want van elk lot gaat vijftig procent naar de clubkas van een goed doel dat zélf wordt gekozen.

Wat moet je daarvoor doen? Bel naar 0900 – 300 1400, geef dan ons verenigingsnummer 300652 door en het is geregeld of stuur een mailtje naar info@vriendenloterij.nl.